Ofte stillede spørgsmål

Ofte stillede spørgsmål

Jeg kan ikke logge på Fronter – jeg har glemt mit password og/eller brugernavn

I din originale tilmeldingsmail til uddannelsen er der et link til din personlige statusside på finanstilmelding.dk. Her kan du finde dit brugernavn og password. Såfremt du blot har glemt dit password kan du anvende ”glemt password”-funktionen på forsiden af Fronter.

Når jeg logger på Fronter bliver jeg "smidt af" med samme

Enten mangler du eller har en forældet Java. Du kan downloade den seneste Java version her: http://java.com/en/download/index.jsp

Hvor skal jeg uploade min opgave-besvarelser?

I dit holdrum (fx 121ode1d-dma) finder du en mappe der hedder ”Aflevering”. I denne mappe ligger der typisk en undermappe for hver hjemmeopgave. I mappen vælger du ”upload fil” og lægger herefter de(n) fil(er) ind du ønsker.

Jeg får en sort/grå skærm når jeg forsøger at åbne dokumenterne

Enten mangler du eller har en forældet Java. Du kan downloade den seneste Java version her: http://java.com/en/download/index.jsp

Hvor kan jeg finde mine kursus- og afleveringsdatoer?

Når du vælger dit holdrum vil du på forsiden finde et link til en kalender. Linket fører dig til en ekstern side hvor du kan finde dine kursusdage, afleveringsdage samt eksamensdage.

Hvad er et rum?

Et rum er en samlet enhed du har adgang til. Du har adgang til flere rum, der hver indeholder forskelligt materiale.

Hvilke rum har jeg adgang til?

Du har adgang til et fagligt fællesrum (fx Data, marked og afsætning – Forår 2012). I det faglige fællesrum finder du alt det generelle undervisningsmateriale samt hjemmeopgaver der knytter sig til det fag du læser. Dette rum knytter sig til faget og samtlige studerende på faget på landsplan har adgang til rummet.

Endvidere har du adgang til et holdrum (fx 121ode1d-dma). Dette er platformen for netop dit hold, det er kun dig og dine medstuderende samt din underviser der har adgang her. Her lægger din underviser ekstra undervisningsmaterialer og du skal selv uploade dine opgaver i dette rum.

Hvad er "Dagens"?

Det er din forside. Den samler alle de vigtigst informationer du har adgang til. Den fortæller dig de seneste nyheder og beskeder samt det materiale der senest er uploadet i de rum du har adgang til.

Kan jeg få en mail når der kommer nyt materiale på Fronter?

Du kan abonnere på Fronter. Så får du en mail udsendt hver morgen hvor du kan se en "kopi" af din "dagens" (startsiden).

Du får ikke en automatisk mail hver gang der kommer noget nyt. Endvidere udsendes mailen også selvom der ikke er kommet noget nyt.

Du abonnerer ved at vælge "Tilpas" i bunden på "Dagens". Herefter vælger du "Dagens abonnement" (vælg "send som html") og tryk gem.

Bemærk at du i dit holdrum (under "blå bog") skal have tilføjet din e-mail-adresse.

Kontakt vedr. tilmelding
Andre spørgsmål